با سلام
خیلی از دوستان با قرص های مخمر ابجو که در بازار و در داروخانه ها عرضه میشه مشکل دارن
جدیدا هم من هم باهاشون مشکل پیدا کردم و فکر کنم که برعکس اسمشون دیگه به درد ابجو انداختن نمیخورن و بیشتر جنبه مکمل غذایی رو دارن
ولی جایگزین اون چیه .
دوستان من خودم از مخمر شیرینی استفاده میکنم یا همون خمیر مایع یا خمیر ترش (لوازم قنادی ها 100% دارن) و در بسته بندی های 800 یا 900 گرم عرضه میشن که شیرینی پزها از اون استفاده میکنند اگه بتونید خارجی شو گیر بیارین چه بهتر ولی همون ایرانیش هم کفایت میکنه البته باید بگم که بعد از باز کردن وکیوم یا همون پلمپ بسته بندی باید در جای خشک و خنک و بدون هوا نگه داری بشه که من خودم توی شیشه اب معدنی ریختم و گذاشتمش تو یخچال و درش رو هم محکم بستم تا هوا نکشه . چون اگه هوا بکشه یا رطوبت بهش بخوره خاصیتشو از دست میده
و نکته مهم اینکه این مخمر رو برای استفاده حتما باید فعالش کنید .
{مخمر نان هم میشه ولی مخمر شیرینی پز ها کیفیتش بهتر و کمتر بوی سار میده} نظر شخصی منه
روش فعال کردن
هر چقدر مخمر را که دستور تهیه خواسته (مثلا 2 گرم یک گرم و یا ... )
با نصف لیوان اب جوشیده شده ولرم (نه داغ باشه نه سرد )
و دو قاشق شکر
مخلوط میکنیم و به مدت نیم ساعت در جای صاف و بدون حرکت نگه داری میکنیم
بعد از نیم ساعت کف میکنه و به اصطلاح ری میاره
پس از اون میتونید ازش استفاده کنید
چه تو ابجو و چه در تهیه انواع م ش ر و ب
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر